Kija o pjevačkoj karijeri Đoganijeve: Luna može da pjeva kao Anabela, samo na plejbek!

248

Pobjednica rijalitija “Zadruga” i pjevačica Kristina Kija Kockar je mnogima na estradi pomrsila konce nakon što je odmah po snimanju prve pjesme postala jedan od najtraženijih izvođača na sceni.

Kija je za Srpski telegraf na snimanju novogodišnjeg programa TV Palma odlučila da prokomentariše izjavu Lune Đogani da će i ona nakon učešća u “Zadruzi 2” snimiti pjesmu i nije krila da je blogerkina najava ni najmanje nije iznenadila.

– Luna može da pjeva kao i svako drugi, svi imaju pravo da rade ono što žele u životu. U krajnjoj liniji, danas može svako da pjeva, pa i na plejbek. Ima ona slučajeva u porodici tokom devedesetih kojima su drugi pjevali umjesto njih – uvjerava Kija i konstatuje da joj je velika čast što ju je lično lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao da uveliča novogodišnji program jagodinske televizije.

– Mnogo sam srećna što ću biti dio novogodišnjeg programa TV Palma. Sa ponosom ističem da me je Palma lično pozvao da dođem u Jagodinu i uveličam program. Za mene je to velika čast i nadam se da ćemo i u narednim godinama sarađivati – tvrdi Kija i ističe da je duet sa folk pjevačicom Stojom Novaković snimila jer imaju istu energiju.

– Tražila sam nekoga ko je sličan meni da snimim duet i našla sam Stoju. Mi imamo istu energiju i slično porijeklo, pa nije ni čudo što smo se dobro uklopile. Stoja je za mene institucija, veličina koja se ne mijenja – zaključila je Kija.