Kija i Sloba i dalje u braku! Nisu ni podnijeli zahtjev za razvod: Kockareva otkrila razlog, oboriće vas s nogu!

266

U posljednje vrijeme mnogo se piše o tome da su bivši supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović opet zajedno, a kako Kurir saznaje, bivši zadrugari zapravo su i dalje u braku! Naime, mladi pjevači jesu se razveli sudski u avgustu ove godine, ali ne i pred Bogom, tako da se i dalje mogu smatrati bračnim parom.

Oni čak nisu ni podnijeli zahtjev za razvod nadležnima u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pred čijim su se sveštenikom svojevremeno zarekli na vječnu vjernost, što govori o tome da među njima još ima emocija, pogotovo sa Slobine strane. On je prilično usporavao i građanski razvod, a pošto Kija još nije potegla pitanje crkvenog, on to i ne spominje, sve nadajući se da će mu ona pružiti još jednu šansu, otkriva naš izvor.

“Po završetku rijalitija Kija je željela da što prije stavi tačku na njihov odnos i potpiše papire za razvod. Zbog sramote i poniženja koje je doživjela u rijalitiju, gdje ju je Sloba javno prevario s Lunom Đogani, a potom i nastavio vezu s njom, njoj je bilo u interesu da što pre završi s prošlošću. Međutim, kako je to završeno, i to teška srca, jer su oboje plakali pred sudijom, nije im se žurilo da se razvedu još jednom”, navodi naš sagovornik blizak bivšim, ali istovremeno i aktuelnim supružnicima, i dodaje da oboje vrlo dobro znaju da je njihov crkveni brak još na snazi, ali da su se prećutno složili da to ne spominju.

“Kija je pametna žena i sigurno je razmišljala i o tome. Međutim, ništa nije učinila po tom pitanju. Takođe, oni se ne mogu vjenčavati u crkvi sa drugim partnerima dokle god ne okončaju crkveni brak. Dakle, pred Bogom su i dalje zajedno”, kaže naš izvor, čije navode je za Kurir potvrdila i Kristina Kockar.

“Nismo se crkveno razveli. Kao i uvijek, čekam Slobu”, rekla nam je Kija.

U prilog tome koliko je naročito Radanoviću stalo da Kockareve govori i to što je u više navrata po okončanju “Zadruge 1”, u kojoj je ona pobijedila, izjavljivao da je ona ljubav njegovog života.

“Kockao sam se u ljubavi, pogotovo u posljednjih godinu, godinu i po dana. Najsrećniji sam bio prije nekih šest godina, kad sam stupio u vezu s Kristinom”, izjavio je Radanović prije samo nekoliko dana.

Podsjetimo, poslije završetka rijalitija i Kija je krenula u estradne vode, a ona i Sloba čak imaju istog menadžera, nastupaju zajedno i posjećuju jedno drugo, o čemu su i javno govorili.