David je dok je bježao iz Zadruge prijetio Mikiju: Đuričić ga sreo u toaletu i očitao mu lekciju, on pokunjen otišao od njega! (VIDEO)

506

Tokom prethodne noći u Bijeloj kući izbio je opšti haos. Naime, sukob između Zerine Hećo i Aleksandre Subotić je potpuno eskalirao, te je došlo i do fizičkog kontakta, a uz pomoć obezbjeđenja situacija je dovedena u normalu. David je pri pokušaju bijega iz rijalitija, dok je stajao na kapiji, prijetio svim zadrugarima, između ostalog i Mikiju Đuričiću. Đuričić je odlučio da porazgovara sa Davidom Dragojevićem i objasni mu kako stvari stoje.

Osim toga, on mu je zamjerio što su Aleksandra i David pričaju loše o njemu i njegovoj rijaliti prijateljici Suzani Perović, pa je ovo iskoristio kao priliku da ga prekori zbog gnusnog ponašanja.

“Zaista nemam namjeru da vam išta više govorim. Ne želim da se miješam, imam ja i svoje probleme. Kad budeš gledao intervjue, čućeš da sam uvijek govorio lijepo o tebi. Suzana je imala lijepo mišljenje o tebi isto. Ja ne želim više ni o kakvoj temi da pričamo, pogotovo poslije onog sinoć. Dobila je priliku da se javno izvini, ona skida bubicu, mafija, ne učestvuje u rijalitiju, bojkotuje. Ne znam kome ste to prijetili da ćete se vidjeti napolju, jel to možda meni? Hoćeš moju adresu, evo daću ti je odmah”, rekao je Miki da bi se David nadovezao kako cijela priča nije bila vezana za njega.

“Ne znam šta se tebi desilo. Zerina dobija pitanje, ti ustaješ na sto znajući kako će ona da reaguje. Ja ne ulazim u to kakva je Zerina. Aleksandra je i te kako sposobna i jaka. Niti ću vas komentarisati. Hajde idi, nemoj da ti gospođa bude nervozna”, rekao mu je Miki, dok je Dragojević pognute glave otišao.