Darko potvrdio svoj prvi nastup nakon nesreće: Pjevaću, pa makar i u kolicima!

86

Pjevač Darko Lazić prihvatio je poziv kolege i dobrog prijatelja Radiše Trajkovića Đanija da pjeva na njegovom koncertu. Ovo će biti prvi Darkov nastup nakon nesreće, a u planu je da otpjeva nekoliko svojih hitova, ali i jednu pjesmu sa Đanijem.

“Otkako je iz KBC Zemun prebačen na Institut za rehabilitaciju “Selters”, Darko neprestano razmišlja o tome šta će da radi nakon oporavka. Njegova najveća želja je da ponovo uzme mikrofon u ruke i stane na binu, a ljubav prema muzici ga i najviše motiviše da se što prije oporavi. Zbog toga su mu roditelji odmah po dolasku u „Selters“ dali telefon i slušalice, kako bi mogao da uživa u omiljenoj muzici i tako liječi dušu”, kaže izvor na početku razgovora i dodaje da se Laziću zdravstveno stanje drastično popravilo otkako ga je Radiša Trajković Đani pozvao da bude gost na njegovom koncertu.

“Njih dvojicu vezuje dugogodišnje prijateljstvo, radili su mnogo zajedničkih svirki, a Đani je oduvijek na Darka gledao kao na člana porodice. Đani je bio jedan od prvih koji su došli u bolnicu odmah nakon nesreće, da pruži Lazićima podršku, a opet, bio je jedan od prvih kojima se Darko javio kada je dobio telefon. Jedno veče su dugo razgovarali, a Darko mu se požalio da mu nedostaju muzika, scena i publika, pa mu je priznao da je njegov najveći strah da više nikada neće zapjevati. Tada je Đani došao na ideju da ga pozove da bude njegov specijalni gost na koncertu”, kaže naš izvor i objašnjava da je pjevač najprije morao da se konsultuje sa Lazićevim roditeljima i ljekarima.

“Kada su mu oni dali zeleno svjetlo, Đani je zvanično pozvao Darka i rekao mu: “Sinovac, pjevaćeš sa mnom”, a Darku nije trebalo ni minut da razmisli o pozivu, odmah je prihvatio i rekao da hoće, pa makar pjevao u invalidskim kolicima. Odmah su se sve dogovorili, koliko će trajati Darkov dio, ali i koju pjesmu će zajedno otpjevati. Đanijev poziv mu je dao vjetar u leđa, od tada nasmijan odlazi na terapije, a njegovo zdravstveno stanje je bolje svakim danom”, prenio je izvor.