Čuda su moguća: Pogledajte šta je Karleuša ispričala u emisiji na Pinku! Prvo pojavljivanje nakon četiri godine! (VIDEO)

154

Popularna pjevačica Jelena Karleuša nedavno je sa javnošću podijelila sadržaj skandalozne poruke koju je dobila od maloljetnog lica putem društvene mreže. Pjevačica je na svom Tviteru objavila lascivnu poruku u kojoj joj dječak piše da bi joj l*zao gu*u, a ona posljednjih dana vodi kampanju kojom roditeljima želi da skrene pažnju na koji način bi maloljetnici trebalo da koriste društvene mreže. To je bila samo jedna od tema u njenom prvom intervju za Pink televiziju, nakon čak četiri godina.

– Mora da postoji kontrola toga da ne bih došla u situaciju da meni eksplicitne poruke šalju djeca od devet, osam, sedam, 11 ili 12 godina… Se**ulne prirode, ovakve i onakve. Društvene mreže su nova ulica – rekla je Jelena Karleuša u emisiji ”Premijera” i istakla da su je mnogi osudili da upravo ona kroz svoje predstavljanje na društvenim mrežama šalje negativnu poruku mladima koji je prate.

– Ja ne mogu da provociram dječaka od devet godina i deset godina zato što sam provokativno obučena jer bi onda isto mogli da kažemo da je taj dječak izašao na ulicu i ubio komšinicu jer je to vidio na na filmu – rekla je pjevačica pred premijernim kamerama.