(VIDEO) Letjelo perje: Aleksandra uhvatila Davida i Anu Korać na djelu, histerisala i vrištala!

143

David Dragojević i Aleksandra Subotić u posljednje vrijeme sve češće imaju trzavice u vezi, a izgleda da je Ana Korać odlučila da to iskoristi za sebe. Naime, ona sve češće privlači pažnju Davidu, a ne preza ni od toga da mu priđe. Ostali zadrugari su primijetili to, pa su govorkanja počela brzim mahom. Do Aleksandre je stigla informacija da su Ana i David provodili vrijeme zajedno, pa je oplela po svim zadrugarima koji šire to po “Zadruzi 2”. David je od Eleonore saznao da je to pričala Mina Vrbaški kojoj se on uputio odmah nakon što mu je ona to rekla u garderoberu.

– O čemu pričaš ti, da sam se ja zbližio sa Anom Korać?! Nemoj mene da diraš i uzimaš u usta. Nemoj ja da otvorim usta moja, sram te bilo – vikao je David.

-Ja ništa iznijela nisam, samo sam rekla ono što su već ostali pričali! Ma ‘ajde bre, pusti me – vikala je Mina.

-Pusti bre, i ona se napalila. I ona neka se odluči ko je prijetnja vašoj vezi – rekao je Miki dok je David prolazio.

Njemu je prekipjelo, pa je pozvao Anu Korać da pokušaju da urade nešto kako bi govorkanja imala smi

– Naši pogledi su bolji nego nečije je*anje. Evo, hoću da skinem Anu, je l’ problem neki? – rekao je David Ani Korać.

– Evo me, sad ću da dođem – dobacila je Ana Korać.

-Zašto se ona pali kao hipo kockica, šta joj je?! Bože, i ona vjeruje u sve i svašta – rekla je Matora na kraju kada je David došao do Mikija i sobe za izolaciju.

– Ti jesi indijanac, ti nikome ništa ne smiješ da kažeš. Ja ne bih dozvolila da neko bilo šta loše kaže o tebi. Imaš jednog matorog štakora i pet glupača koje trče oko njega. Znaš li ti šta je poštovanje?! Svaki moj muškarac, niko nije smio ništa da mi kaže. Ne treba da se mazite. Lepi Mića da ima mušku stvar, prvi bi se natakao na tebe, jer je on muška p**erčina. Jako je glupo da budete dio Mićine spletke i da pričaju kako ste vi bliski. Nemoj da spletkariš – vikala je Subotićeva, pa nastavila:

– Imaj malo stav, ti si muškarac bez stava. Ti dopuštaš da mene jedan mali štakor uzrujava. Ustani jednom i je*i mu mater – govorila je Aleksandra Davidu.