POLJUBILI SE LUNA I DAVID?! Blogerka oborila zadrugare na koljena, Aleksandra KUHA U SEBI! (VIDEO)

165

Oko Lune Đogani, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića uvek se podiže ogromna prašina, posebno od trenutka kada su počela šuškanja da David gaji emocije prema njoj i želi da ostavi Aleksandru upravo zbog nje. Bez obzira na to koliko puta trojka ovo demantovala i nastavljala druženje, fanovi ne odustaju, pa ih je zanimalo da li je blogerki prijao zagrljaj koji je imala sa Davidom tokom protekle noći u izolaciji.

Luna je tada odlučila da bude ironična.

“Jao, živote! Da, poljubili smo se u usta”, rekla je u neverici kakvo ju je pitanje sačekalo tokom večeri rezervisane za pitanja gledalaca, pa nastavila: “To je isti zagrljaj, kao kada bi on zagrlio Minu i ostale. Sad je fama što je on mene zagrlio. Ja se toga iskreno i ne sećam. Nije mi prijao u smislu kao što hoće napolju da čuju. Pravdala se, ne pravdala se, isto mi je. Bolje da kažem – prijao mi je, u pravu ste, zaljubljena sam u Davida”, zaključila je ona.

Alieksandri svakako ove stvari nimalo ne prijaju. Ipak, zadrugarka se ovoga puta nije svađala sa svojim dečkom, već je na konstataciju publike da im se više dopadaju Luna i David kao par izjavila:

“Ona izolacija je fenomenalna. To je raj na zemlji i ona pomaže zbižavanju i rešavanju problema između mene i Davida. Na korak smo do toga. Jako nam je lepo i lepo se družimo”, izjavila je ona.