Kiji pozlilo! Umalo se onesvijestila: Darko, ne smiješ da umreš! Ne mogu više…

296

Rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar krije da je danima plakala zbog saobraćajke koju je prije tri nedjelje doživio njen navodno bivši dečko Darko Lazić. Pobjednica “Zadruge” se umalo onesvijestila kada je čula da je pjevač sletio sa puta i da je u životnoj opasnosti. Ona je odmah zvala zajedničke prijatelje da se raspita kako je i da li će preživjeti.

– Kada je pročitala da se njen bivši dečko mrtav pijan isprevrtao na putu i da je na ivici smrti, Kija je bila van sebe. Histerično je plakala, govorila je da joj je dosta loših vijesti, bolesti, nesreća, smrti. Odmah je pozvala neke zajedničke prijatelje da se raspita kako je. Plakala je danima, užasno ju je pogodilo to što je Darko loše i što se bori za život – kaže izvor “Informera”.

On objašnjava da se Kija mnogo uznemirila jer je poslije ljubavne afere sa Darkom ostala s njim u konkretnim odnosima i uvijek ga je cijenila jer je svuda lijepo pričao o njoj:

– Darko i Kija godinama nisu bliski. Neki ljudi su protumačili da se ona uznemirila jer je i dalje zaljubljena u njega, ali to nije istina. Pogodilo ju je što se to dogodilo nekome koga poznaje, sa kim je bila u vezi… Stalno je ponavljala: “On je mlad, ima dijete, ne smije da umre.” Ma, katastrofa.

Neimenovana sagovornica tvrdi da je Kija po izlasku iz “Zadruge” postala mnogo osjetljiva i da lakše zaplače nego ranije.

– Mnogo loših stvari joj se desilo u posljednjih godinu i po dana, pa je sada mnogo osjetljivija nego ranije. Prvo ju je Sloba Radanović javno prevario i ponizio. Onda joj je umro otac Miloš… Izašla je iz rijalitija, dočekao ju je haos, histerija… Nadala se da će moći da oprosti Slobi, ali su se ipak razveli. Na kraju su joj doktori rekli da ima tri tumora, pa je njenoj najboljoj drugarici Ani Korać umro tata. Sada je bila i na operaciji… Kada je čula za Darka, samo je rekla: “Ne, Bože, opet, ne mogu više ovoliko nesreće da gledam” – prenosi izvor.

Kockareva se nije javno oglašavala otkako je Lazić stradao u saobraćajci. Samo je na Sajmu knjiga, kada je potpisivala svoje prvo djelo “Moj potpis”, kratko rekla:

– Želim Darku sve najbolje i njegovoj porodici mnogo snage. Nadam se da će se oporaviti i pobijediti u ovoj borbi. Sada nije vrijeme da pričam o našoj prošlosti.