DRAMA na granici sa Sirijom! Pjevačica tokom snimanja spota, završila u ratnoj zoni! Jedva izvukla živu glavu! (VIDEO+FOTO)

323

Jedini spas i sigurnost atraktivnoj pjevačici u mjestu u kom je atmosfera veoma napeta pružili su mještani Turskog grada Mardin.

Kada je objavila najavu i kadrove za svoju novu pjesmu “Zabluda” javnost je odmah prepoznala objekat „Medresu“ autentičnu tursku školu iz 15. vijeka, gdje je prije Katarine samo nekoliko mjeseci ranije, na istom tom mjestu, čuveni svjetski DJ Mahmut Orhan snimio kadrove za svoju pjesmu „6 days“, a kadrovi ovog spota obišli su cio svijet.

Kako je za svoj novi projekat želela sve najbolje, u pratnji svog tima mlada pjevačka zvijezda u usponu, Katarina Didanović boravila je u Tuskoj, regiji Kapadokija, kao i gradu Mardinu, inače mjestu koje je samo nekoliko kilometara udaljeno od granice sa Sirijom.

-Nije bilo prijatno, ali su nam strah dodatno unijeli mještani koji su nam dali sve informacije kako stvari funkcionišu i koliko je zapravo situacija komplikovana kada se govori o odnosu ove dvije zemlje. Mještani su nam garantovali da smo sigurni i da će oni voditi računa o nama – kratko je rekla pjevačica koja je uprkos svemu veoma srećna jer je na kraju ispalo sve onako kako je planirala.

-Na kraju je ispalo sve odlično. Ispostavilo se da je ova lokacija savršena, a nekada morate rizikovati određene stvari kako bi posao bio dobar. Priroda i ljepota ovih objekata je nestvarna. Ratnu zonu sam na kraju uspješno izbegla, ali sada nestrpljivo očekujem komentare publike na novu pjesmu i spot. – zaključila je Katarina.

Kod nje nema „Zablude“, osim u pesmi koju od danas promoviše, a kako izgleda finalni proizvod i o kojoj se pesmi radi, gledate u nastavku.