MILJANA KULIĆ MISLI DA IMA RAK, MAJKA JE JEDVA UTJEŠILA: Pet godina sam po rijalitijima, loše spavam, loše se hranim, neka me vode kod LJEKARA!

156

Miljana Kulić uplašila se za svoje zdravlje, pa se žalila Mariji kako misli da ima rak. Najpoznatija rijaliti majka ne može da se smiri pa se uplašila da će zbog prehlade dobiti bolest ili će umrijeti. Njena majka se svim silama trudila da joj da do znanja da se to neće desiti.

“Mama, pao mi je imunitet, dobiću rak! Moram da tražim odmah od produkcije da me vode kod ljekara”, uspaničeno je pričala Kulićka majci, koja je pokušavala da je urazumi:

“Miljana, prehladila si se jer ideš znojava!”

“Mama, saslušaj me, pet godina sam u rijalitijima i loše spavam i loše se hranim. Je l’ mogu automatski da dobijem rak?”, vikala je Nišlijka.

Marija ju je ubijedila da ima samo običnu prehladu, a ona je tad počela da umišlja da će doživjeti infarkt jer je nedavno rodila sina Željka.

“Jao, moram srce da pregledam odmah. Mama, je l’ mogu da dobijem infarkt zato što sam se porodila?”, pitala je Miljana majku, koja je jedva uspjela da je smiri.