MILJANA I MARIJA KULIĆ LETE IZ ZADRUGE?! Osule po produkciji: Sad su i oni našli da pod**bavaju! SPREMA SE HAOS!

463

Miljana Kulić i njena majka Marija Kulić dobile su sve moguće uslove kako bi u rijalitiju “Zadruga 2” bile sa bebom. Pošto u zalagaonici nije dobila dovoljno novca za trudničke i dječje stvari koje je priložila, Miljana je počela da pravi haos i tražila je od produkcije da je puste da izađe napolje.

Prilikom njihovog razgovora, obe su žestoko osule po produkciji, a onda i spomenule konkurentski rijaliti, što nije dozvoljeno.

“Ovdje počela i produkcija da pod**bava! Oni imitiraju onaj drugi rijaliti”, rekla je Marija.

“Mene tamo produkcija nije pod**bavala”, odgovorila je Miljana.

“To si u pravu. Svi su te voljeli, jedino ona smrdla što je je poslala trudnu u izolaciju da sjediš šest sati. Zato ne mogu da ih smislim! I ostavi se više rijalitija, i jednog i drugog i trećeg i bilo kog! Jesi ti cirkuzant? Pa u svakom rijalitiju Miljana Kulić? Šta si ti? Dvorska luda? Kao Miki Đuričić? Pa, evo više ni Golubovićka ne ide nigdje”, održala je Marija kćerki kratko predavanje.

“Nema ti para da ja budem ovdje. Biću biljka. Ne želim ovdje više da budem. ne treba mi njihov smrdljiv novac. Ko će mi otvori kapiju da izađem. Koliko mi pulsira glava, dobiću izliv krvi u mozak”, plakala je kćerka, a mama ju je savjetovala kako da bude nezanimljiva.

“Želim da izađem sa svojim djetetom odavde. Ti ostani, mi idemo. Razvaliću ovu smrdljivu kapiju. Hoću da izađem odavde. Oni me ovdje ponižavaju”, bila je neutješna mlađa Kulićka.