LUNA PLAKALA KAO KIŠA ZBOG SLOBE: Zgazio me kao psa, on nastupa sa Kijom, a mene NIKO NEĆE DA ANGAŽUJE! (VIDEO)

162

Luna Đogani je od nove učesnice, Jelene Krunić, saznala da njen bivši dečko, Sloba Radanović, navodno nema riječi hvale za nju, što je blogerku izuzetno pogodilo. Ona je nakon žurke počela da plače, dok su je MC Damiro, Adam Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević tješili.

– Meni moja majka kaže “Ako ona može bez tebe, možeš i ti bez nje” – rekao je Damiro.

– Nekad me tako boli. Neko koga sam tako gledala me zgazio kao kera. I dan danas me gazi kao kera. Da li sam ja nekad rekla nešto ružno za njega? On napolju priča užasno o meni, poslije svega. Boli me, ne mogu da vjerujem da neko može da bude tako loš čovjek. Poslije svega što smo ovdje prošli – jecala je Luna.

David je naveo da će se Slobi sve vratiti i da Đoganijeva mora da se izdigne iz cijele situacije.

– Karma je ku*ka, sve će mu se vratiti. Sve ovo što je sad uspješan, to je kratko. Nemoj da dozvoliš da se ljudi slade tvojim suzama – govorio je Dragojević.

– Ja ovakvu patnju proživljavam već tri mjeseca, svaki dan. Znaš ono kad upoznaš osobu i misliš da je to najbolja osoba na svijetu. A poslije te ta osoba ponizi. Ja sam morala da dođem ovdje da se borim, ja nisam imala izbora. A on ne može da kaže jednu lijepu riječ za mene. Ne mogu da vjerujem da takav čovjek može da bude. Iskoristio me je. Je l’ će pare da ga čine srećnim? A to što je povrijedio jednu osobu? Ne mogu da vjerujem, taj čovjek je živio sa mnom – plakala je blogerka.

– On je tebe koristio – zaključio je David.

Aleksandra je navela kako je doživjela veoma sličnu situaciju, kada ju je izdao čovjek kome je rodila dijete i vratio se svojoj supruzi.

– On je 4 djece ostavio kući i bio sa mnom 24 sata, govorio kako ne može da izađe na kraj sa ženom – pričala je Subotićeva.

– Njih dvoje nastupaju zajedno, uzimaju pare. A ja sam došla ovdje, da uzmem pare, jer niko drugi neće da me angažuje – grcala je Luna u suzama.