Kija Kockar u žiriju Pinkovih zvezdica!

107

Snimanje pete sezone dječijeg muzičko-takmičarskog šou programa “Pinkove zvezdice – all stars” je počelo, a pred gledaocima TV Pink je od petka, 26. oktobra. Već poznate zvjezdice, finalisti prethodnih sezona, su spremne da ponovo očaraju milionsku publiku, ali u čuvenim crvenim stolicama došlo je do promjene – novi član žirija je Kristina Kija Kockar, pobjednica rijalitija “Zadruga” i nova pjevačka zvijezda naše estradne scene.

“Veoma sam uzbuđena”, poručila je Kija na svom prvom radnom zadatku kao članica žirija.

“Čast mi je što sam dio ovog projekta, mnogo mi je drago što me je Pink pozvao, pogotovo što su ovo “Pinkove zvezdice – all stars”. Ovo su djeca koja su veoma iskusna i znaju šta rade i sigurna sam da će biti jako teško biti kritičan.”

Kija je u ovoj ulozi zamijenila pjevača Milana Stankovića i tako se pridružila uigranoj ekipi koja već četiri godine prati rast i razvoj naših najtalentovanijih zvjezdica, a koju čine iskusni pjevači i pedagozi: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Još jedan novitet u ovoj sezoni je pojačanje na bini – voditeljki Marijani Mićić na sceni se pridružuje Ana Mihajlovski.