Aleksandra Subotić ima drugačiji ugovor od ostalih: Ovo joj je produkcija omogućila!

453

Napadi na Aleksandru Subotić jer je ostavila kćerku Magdalenu (4) zbog učešća u rijalitiju “Zadruga 2”, poslije najnovijih informacija, biće neutemeljeni budući da se ispostavilo da starleta viđa dijete kada poželi.

Kako je otkriveno, Subotićeva ima drugačiji ugovor od ostalih i kao uslov da uđe u “Zadrugu 2” imala je samo to da kćerku Magdalenu može da viđa.

Aleksandra redovno viđa kćerkicu Magdalenu (4), koju je ostavila na čuvanje Davidovoj mami Biljani. Njih dvije redovno dolaze u Šimanovce kako bi Aleksandra provela vrijeme sa kćerkom, što je bio uslov da uđe u rijaliti.

– Aleksandra ne bi izdržala da ne vidi toliko dugo Magdalenu, zbog toga je prilikom potpisivanja ugovora pred ulazak u “Zadrugu 2” zahtijevala da redovno viđa dijete. Nije precizirano koliko često će se viđati do kraja rijalitija – tvrdi izvor iz produkcije.

Nju cimeri često prozivaju da je loša majka jer je ostavila dijete ostavila kako bi boravila u rijalitiju. Kada su joj nedavno prebacili ovo, ona je htjela da im pokaže kako brine za svoje dijete, ali nije smjela da otkrije tajnu iz ugovora.

– Nemate vi pojma koliko i kada viđam svoj dijete – rekla je ona. Ovu priču potvrdila je i Biljana Dragojević, Davidova mama.