Rasta u Areni održao koncert na plejbek, Ana Nikolić odbila da bude gost jer nije zadovoljna svojim izgledom!

339

Ana Nikolić se nije pojavila na bini sa suprugom Rastom koji je održao plejbek koncert u beogradskoj Štark areni iako imaju nekoliko dueta. Rasta je sam izveo pjesme, a Ana je došla na koncert i sjedila u loži.

Pop zvijezda je koncert posmatrala iz lože, ali je odbila da se pojavi na sceni jer smatra da trenutno ne izgleda onako kako bi voljela i dok se to ne promijeni, ne želi da nastupa.

– Ana već mjesecima bije bitku sa kilogramima, zbog čega se rijetko pojavljuje u javnosti, sem ako je paparaci ne uhvate. To je jedan od razloga zbog kojih nije željela da pjeva sa Rastom, uprkos činjenici da je on postao poznat široj javnosti nakon dueta na njenom albumu Labilna, priča izvor blizak pjevačici.

– Ona jeste krenula na dijetu i specijalne treninge, ali zbog zdravstvenih problema, skidanje kilograma ide sporije. Sve to utiče na njeno samopouzdanje, koje se lagano urušava. Pogađaju je i internet komentari, pa nije željela da rizikuje i sebi stvara još veći pritisak – kaže izvor.

– Kada bude spremna, i psihički i fizički, vratiće se na scenu i svi oko nje znaju da će dati svoj maksimum da njeni budući nastupi izgledaju još bolje – završava on.

Inače, najveća zamjerka Rastinom koncertu bila je činjenica da je Rasta cijeli koncert izveo na plejbek. Među gostima su se našli reper Coby, mlada pjevačica Elena Kitić i drugi izvođači sa kojima je Rasta sarađivao.