Doroteina majka kontaktirala advokata, SLIJEDE TUŽBE?! “Plašim se za njen život, ON JE LUD KAD POPIJE!”

107

Dorotea Jovanović, po mišljenju većine zadrugara, jedna je od najljepših ukućanki “Zadruge 2”. Od samog početka rijalitija ova lijepa plavušica trn je u oku mnogih cimera, pa je nerijetko baš ona glavni akter mnogih svađa i incidenata u Bijeloj kući. Posljednji veći konflikt imala je sa Vladimirom Tomovićem kada joj je crnogorski zavodnik uputio teške riječi i ozbiljne prijetnje, ali i upozorenje da će je maltretirati u Zadruzi. Kontaktirali smo Doroteinu majku, Draganu Jovanović, da nam prokomentariše cijelu tu situaciju.

– Ja sam šokirana, ne vjerujem da je nešto tako mogao da kaže djetetu koje je od njega mlađe više od deset godina! Ovih dana ću popričati sa advokatom. Iskreno, plašim se za Doroteu, ko zna šta sve može da se desi – počela je razgovor Doroteina majka, vidno uznemirana.

Kako komentarišete Adamovo ponašanje prema Dorotei?

– Imam predivno mišljenje o tom dečku, zaista je kulturan i lijepo vaspitan momak. Vidim da izbjegava konflikte, to mi se posebno sviđa, ali Luna je jednom prilikom izjavila da Adam često mijenja djevojke. Žao mi je što su se udaljili, navijala sam za to da bude pored nje jer mislim da je dobar, ali jednostavno, vidjelo se da ju je gušio.

Dorotea je pomenula da ima nekog napolju. Da li ona zaista ima dečka?

– Oni su dugo zajedno, često su raskidali, pravili pauze, ne znam ni sama. Ali da, tu je on. Trenutno nisu u vezi, ali to ne znači da neće biti kad Dorotea izađe iz Zadruge. Vidim da joj nedostaje, ona je sada druga osoba. Možda je baš taj raskid doprinio tome da Dorotea sada ima kratak fitilj i da se više svađa, ali ko zna šta je tu po sredi.

Često se svađa, uglavnom sa jakim rijaliti igračima. Da li je to dio njene taktike ili je možda ona njihova meta?

– Ona se nije pripremala, nema nikakvu taktiku! Mada, možda joj je neko unutra napunio glavu raznim glupostima i savjetima da treba da se svađa. Mnogo mi je teško da je gledam takvu. Izgubljena je, ne zna ona da igra igru.

Da možete da se vidite nasamo, kakav savjet biste joj dali, koga da se kloni i zašto?

– Djevojke su najveće zlo, kada su ljubomorne. Ona nema drugarice ni u spoljnom svijetu jer joj svaka zbog zavisti na kraju zabije nož u leđa. Mislim da u “Zadruzi” može da se osloni na par momaka eventualno, ali ni sa kim ništa ozbiljno. Jedini koji tu može da joj pomogne je Lepi Mića, ostali su foliranti.

Kako ste reagovali na njenu svađu sa MC Damirom, da li ćete preduzeti nešto povodom toga?

– Da, shvatila sam njenu poruku kada mi se obratila u lajvu i vidjeću sve sa advokatom oko toga. Damiro je lud kad popije i baš se okomio na moju kćerku!