ANABELU PREBIO MUŽ ZBOG LUNE I ZADRUGE! Pjevačica u šoku: On je alkoholičar i nasilnik!

178

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas privedeni su u policijsku stanicu u Rakovici zbog nasilja u porodici. U utorak uveče oko 23 sata u njihovom stanu izbio je skandal kada su se posvađali zbog psa, pa je navodno Sarajlija pjevačici udario šamar, nakon čega ga je ona izgrebala po ruci.

Policijska patrola reagovala je na poziv komšije, koji je čuo viku u pjevačicinom stanu, došla po njih na kućnu adresu i privela ih u stanicu na informativni razgovor. Bračni par je pred inspektorom objasnio kako je došlo do fizičkog obračuna, a jedno za drugo nisu imali riječi hvale.

– Moj muž je nasilnik i alkoholičar. Udario mi je šamare – navodno je izjavila Anabela u policijskoj stanici, dok je njen muž imao drugačiju verziju incidenta:

– Anabela je pod tenzijom jer se njena kćerka Luna nalazi u „Zadruzi“. Ona je mene izgrebala.

Kako saznajemo, Atijasovi su na kraju uspjeli da riješe sve nesuglasice i izljubili su se i zagrlili još u policijskoj stanici, odakle su zajedno otišli u svoj stan u kom se tuča i dogodila.

Dok su oni bili na saslušanju, njihovu kćerku Blankicu, koja je u trenutku tuče bila u stanu, čuvala je Andrejeva mama.

Inače, Anabela neće podnijeti krivičnu prijavu protiv supruga, kao ni on protiv nje. Međutim, nadležni organi će razmotriti mogućnost izricanja neke od hitnih mjera u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici. Postoji mogućnost i da će reagovati i Centar za socijalni rad.

Pošto se Anabela nije javljala na telefon, ekipa Kurira otišla je do njenog stana i pozvonila na vrata. Ona nije otvarala, iako je bila u stanu. Nakon sat vremena, provirila je kućna pomoćnica:

– Anabela spava, nije joj dobro. Ja o incidentu ne znam ništa – rekla je ona.