Stefan Karić progovorio o Kiji!

398

Pobjednicu Zadruge Kristinu Kiju Kockar povezivali su sa mnogim muškarcima, pa tako i sa Stefanom Karićem koji je medijima postao poznat po vezi sa manekenkom Dijanom Milojković.

Mediji su pisali da su Kija i Stefan u navodnoj vezi, dok je Karić demantovao sve te priče tvrdeći da su on i Kija samo prijatelji.

– Ja nisam u vezi sa Kijom, mi smo prijatelji, onakve riječi ja nikad ne bih izgovorio. Mi se znamo prije nego što je ona ušla u Zadrugu, moj jedan od boljih drugova je u vezi sa njenom kumom Vanjom. Upoznali smo se jednom u gradu, pa smo bili na jednoj proslavi, ostali smo u korektnim dnosima, a to što svako ko se slika sa njom ispadne da je u vezi sa njom to je neka druga priča – poručio je Karić.

Stefan je zatim otkrio šta misli o Kiji, a onda je prokomentarisao muško-ženska prijateljstva.

– Ja ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva iskreno, ali sam sa njom super. Ne družimo se svaki dan, kad se sretnemo stvarno smo super – kaže on.

Karić nije krio da postoji mogućnost da se iz njegovog prijateljstva sa Kijom razvije ljubav i da oni jednog dana uplove u vezu.

– Nikad se ne zna, ne mogu da kažem ni da može, ni da ne može. Ja sam sad izašao iz neke duge veze, sad odmaram – rekao je Stefan.

Pitali smo Karića da prokomentariše situaciju između Kije i Slobe, kao i njihov razvod, a on nam je rekao sljedeće:

– Ja ne znam zašto je on nju prevario i da li je ona njega prevarila, ja sam za to da se oni pomire. Sad ko može preko čega da pređe, ima nas raznih ja nikad preko prevare ne bih prešao i zavisi koliko nekog voliš.