SLOBA ISPRIČAO ŠTA SE DESILO KADA JE SEO SA KIJOM U AUTO POSLIJE RAZVODA: Pjevač se i dalje čuje sa bivšom ženom, a Luni neće biti dobro kada čuje OVO!

273

Sloba Radanović je sinoć nastupio u jednom prestoničkom lokalu, a tom prilikom je progovorio o nedavnom razvodu od pobednice rijalitija, Kristine Kije Kockar.

On je ispričao šta se dešavalo u njegovom autu nakon potpisivanja papira za razvod, kao i šta su pričali kad su ostali sami.

“Ništa, bili smo malo utučeni, nismo mogli da verujemo da je došlo do ovoga. Nikad ne bih pomislilo pre godinu – dve da će do ovoga da dođe. U tom smeru je išla priča. Bilo je teško i za mene i za nju”, rekao je Sloba i opisao kako je izgledao rastanak i opraštanje.

“Šta znam, emotivno ali smo se opet u toku dana čuli. Tako da – ništa specijalno. Ja gledam njoj da olakšam, a i ona meni. I dalje se čujemo normalno, redovno, u dobrim smo odnosima”, ispričao je Sloba.

Pevač se osvrnuo se i na sitauciju kada je Đoganijeva bila u poseti njegovom rodnom Zrenjaninu, posle raskida.

“Trenutno nismo ni u kakvom odnosu. To je njena stvar (poseta), ona je to htela da ispoštuje, ja tome neću da sudim, lep gest. Čuo sam da je rekla da su nju moji roditelji ispoštovali kada je njoj bio rođendan, pa je ona sada htela da ispoštuje njih. Nemam sad neko konkretno mišljenje o tome”, rekao je Radanović.

Na pitanje, da li bi, da je znao da Luna dolazi, i on svratio ranije, Sloba je bio izričit:

“Ne, naravno da ne!”