OLOŠU, PRIZNAJ DIJETE! KIJA SAZNALA ZA SLOBINOG VANBRAČNOG SINA! HISTERISALA, VRIŠTALA I PLAKALA!

365

Slobodan Radanović ponovo se našao u centru skandala nakon što je medicinska sestra iz Beograda Sandra Ilić objelodanila da joj je pjevač napravio sina, kojeg neće da prizna. Navodno, Slobin sin ima četiri mjeseca, a napravio ga je dok je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar, prije ulaska u “Zadrugu”.

Kada je Kockareva pročitala u medijima šta joj je povrh svega njen nekadašnji partner uradio, poludjela je, te ga je odmah pozvala i zahtijevala od njega da prizna dijete.

Veoma ju je potresla informacija da je Sloba načinio još jedno nevjerstvo u njihovom braku, pa da iz te afere ima i nasljednika.

– Kija je toliko željela dijete i porodicu sa Slobom, ovo ju je skrhalo. Kada je pročitala da Sloba ima dijete sa ljubavnicom, prvo je plakala, a onda je počela da vrišti i u toj histeriji pozvala njega. Rekla mu je: “Ološu, priznaj dijete! Kad si mene unesrećio, nemoj da nedužno biće ispašta zbog toga. Kada nisi birao gdje ga stavljaš, bar preuzmi odgovornost za svoja djela.” On se branio kako mu je to namkešteno i kako to nije njegovo dijete, međutim, Kija je tada poludjela: “Šta pričaš ti, sramoto? Ja ću ti platiti DNK, pa ćeš i te kako da priznaš dijete. Je l’ postoji nešto što mi nisi uradio, ološu?!”, histerisala je Kristina, nakon čega mu je spustila slušalicu – naveo je izvor blizak novopečenoj pjevačici koji tvrdi da ona neće odustati u namjeri da razriješi situaciju sa vanbračnim djetetom.