MISLIO SAM DA ĆE PRUŽITI JEDNO DRUGOM ŠANSU: Milana Miloševića iznenadio Kijin i Slobin razvod! (VIDEO)

241

Bivši zadrugar Milan Milošević imao je čast da ponovo bude gost u emisiji ,,Zadruga, narod pita”, a u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem već na samom početku počeo je da otkriva detalje o životu Slobodana Radanovića i Kristine Kockar nakon razvoda.

Iako su mnogi takmičari tvrdili da do razvoda neće doći i da će oni ponovo pružiti šansu jedno drugom, novinar je ovom prilikom otkrio zbog čega je, ipak, do toga došlo.

Iskren da budem i mene je iznenadilo. Mislio sam da će i dalje odugovlačiti, mislio sam da će pružiti šansu jedno drugom. Bio sam ubeđen, jer imam informaciju da je Sloba odugovlačio i da nije bio za to. Pričao sam sa jednom osobom i ona mi je rekla da su se razveli zbog pritiska mnogih, jer nisu više mogli. Njihova ljubav je čudna, to će potrajati i neće sigurno izgubiti nikakav kontakt. Ne govorim to tek da bih nešto rekao, sve je provereno. Nakon izlaska iz Zadruge mnogo je neproverenih informacija i mnoge stvari su uticale, a Luna nije bila uzrok tome – rekao je Milan.

Šta je još novinar otkrio u vezi sa trenutno najaktuelnijim parom u Srbiji pogledajte detaljno u nastavku.