LUNA ZARATILA SA RODITELJIMA ZBOG ULASKA U ZADRUGU 2: Branili joj da ponovo uđe u rijaliti, zanijemićete šta im je kćerka poručila!

339

Luna Đogani donijela je odluku da uđe u drugu sezonu rijalitija “Zadruga” iako mnogi, pa čak i njeni roditelji, smatraju da se još nije oporavila ni od prethodne sezone.

– U “Zadruzi” sam shvatila koliko vrijedim, a to je da se ne prodajem za sitno. Shvatila sam koliko zapravo mogu da volim i da ću pravog muškarca umjeti da volim svim srcem. Pravom muškarcu neće smetati moja prošlost jer svako ima ružnu prošlost od koje želi da pobjegne. On će prihvatiti moje mane i vrline – istakla je Luna u emisiji “Zadruga: Narod pita”.

– Poruka koju su gledaoci mogli da izvuku iz prethodnog rijalitija je ta da brak ne treba održavati ukoliko je loš, kao i to da slobodne djevojke ne treba da budu sa oženjenim muškarcima – iznijela je svoje mišljenje Đoganijeva, a zatim se osvrnula na svoje učešće u “Zadrugu dva”.

– Svi će reći da sam luda, a i jesam! Nisam se još oporavila ni od prve “Zadruge” i moram da priznam da sam dugo razmišljala o ponudi Željka Mitrovića. Shvatila sam da nisam završila ono što sam počela i da je još mnogo toga što imam da pokažem gledaocima, da vide onu pravu Lunu koja nije ni nalik na onu koja je plakala, svađala se i spavala po cijeli dan.

– Gagi i Anabela se nisu složili sa mojom odlukom. Baš nisu bili za to, ali ne mogu oni da odluče umjesto mene. Zanima me njihove mišljenje, ali ulazim iako su oni protiv. Porodično smo sjeli i porazgovarali, pa su shvatili da zaista želim da me gledaju oni koji me vole, a da oni koji me ne vole shvate koliko su se ogriješili o mene. Anabela mi je rekla da sam luda i pitala me je odakle mi snaga za to. Mislim da ni ona nema snage za ovo, ali zamolila sam ih da se ovoga puta ne petljaju ni u šta, da me ne brane, da se ne svađaju, da odu na neko putovanje i da uopšte ne gledaju rijaliti. Gore mi je kada se oni miješaju – zaključila je Đoganijeva.