KIJA: PLAŠIM SE, ANDRIJA ĆE ME UBITI!

221

Pobjednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar nedavno je imala javni okršaj sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem. Kockareva je izjavila da joj bivši duguje 500 eura, nakon čega je on iznio detalje njihove veze i otkrio da mu duguje čak 30.000 eura i potom joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu.

Kako saznajemo, Kija je u strahu da će je Andrija negdje sačekati da sravnaju račune, te je u Crnu Goru prekjuče stigla u pratnji majke Nade Zeljković, ali ju je i policija čekala.

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je novopečenu pjevačicu kada je stigla na aerodrom u Tivtu sa majkom Nadom, a na parkingu ju je čekao policajac koji je njene stvari smjestio u auto i odvezao ih u smještaj. Kako dalje saznajemo, Kockareva ne ide nigdje bez pratnje jer strahuje za život.

– Andrija joj je rekao javno da će doći u diskoteku gdje nastupa da se raskusuraju oko navodnih dugova. Njena majka se mnogo uplašila jer je Andrija i nju zvao i bio je vidno uznemiren, pa je odlučila da ide sa kćerkom kako bi bila sigurna da joj neće prići. Kontaktirale su s lokalnom policijom i uputile ih u sve što se dešava jer se Kija mnogo plaši.

– Rekla je: “On će mene ubiti, potpuno je poludio. Bojim se da će me sačekati negdje samu i neću moći da se odbranim.” Mama se ne odvaja od nje, svuda idu zajedno. Sjedi s njom čak i na poslovnim sastancima, pa se zajedno vraćaju u smještaj. Andrija se zasad nije pojavio, ali nikad se ne zna – rekao je izvor blizak Kockarevoj.