Istina o odnosu sa porodicom: Ovako je Maca dočekana u Tuzli!

337

Maca Diskrecija zbog obaveza nije stigla da odmah nakon završetka ‘Zadruge’ posjeti rodnu Tuzli, ali čim je završila sve što je imala, došla je u svoje rodno mjesto i stala na kraj pričama o odnosu sa porodicom i rodbinom.

Samo par dana nakon što je predstavila pjesmu ‘Tombola’ i provokativni spot koji je uzdrmao regiju, Maca je stigla u rodnu Tuzlu. Iako se tokom njenog učešća u rijalitiju često polemisalo u kakvim je odnosima sa porodicom, te da nije dobrodošla u svoj grad, sve to se ispostavilo kao neistina budući da je prihvaćena široke ruke, a uz sve to boravi u porodičnoj kući.

Maca je stigla iz Beograda u Tuzlu kako bi posjetila porodicu, a obradovala ih je poklonima koje je spremila za njih, saznaje Ekskluziva.ba portal. Jedva je dočekala da prošeta kroz grad, a gdje su joj se obradovali i govorili joj da se predstavila u najboljem svjetlu do sada i da je bolja od mnogih, jer nije sebi dopustila da radi neke stvari pred kamerama kao što su to činile pojedine djevojke.

Na ulicama grada su joj prilazili, fotografisali se sa njom, a u jednom kafiću je organizovano druženje sa fanovima, gdje je cijelu noć odvojila za fotografisanje i druženje sa njima. Maca je time dokazala kako je na njenom privatnom polju sve u redu, a uskoro se vraća za Beograd.