ZAVRŠILA SAM SA NJIM U SVAKOM SMISLU, STALNO MIJENJA IZJAVE, NE UMIJE DA SE PONAŠA… Luna Đogani donijela konačnu odluku o Slobi Radanoviću! (VIDEO)

128

Luna Đogani je postala poznata široj javnosti kada je u rijalitiju bila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Kada su izašli iz “Zadruge”, njihova ljubav je već bila završena, a Sloba je potpisao papire za razvod od Kristine Kije Kockar.

Đoganijeva je priznala da se sa Slobom više i ne čuje, kao i da više ne želi čak ni prijateljski odnos sa njim.

“Uopšte se ne čujemo. Ne bih to komentarisala, jer me to više ne zanima. Kod mene to ništa ne menja, ja sam sa Slobom završila u ljubavnom i prijateljskom smislu. Želela sam da ostanem u korektnom odnosu sa njim, da se upoznamo napolju kako treba. Nisam olako donela odluku, želela sam da se borim, ali kada sam videla da se čovek neće promeniti i da balansira između mene i nje, ne zna šta želi… odustala sam. Njegovi pistupci su me razočarali. Jedno jutro ustane i kaže da postoje emocije, šansa, a onda uveče dođe i priča u emisijama kako mu ne nedostajem… Sve vreme menja priču kako mu odgovara. Drugi mu kreiraju mišljenje o meni i on to dozvoljava. Menjaju se njegove izjave i face kada priča o meni, ne pada mi na pamet da budem uz njega. Ne ume da se ponaša”, rekla je Luna u emisiji “Narod pita” i dodala:

“Razočarao me kao čovek, ne zna da stane iza svojih reči i ne menja ih. To je radio i tamo, a nikada nije hteo da prizna. Od početka nisam menjala priču o njemu, pričala sam da je naša ljubav bila posebna, ali on priča kao da sam neka tamo devojka, kao da to sada nije bitno.”