SLOBA: Voljeću te do kraja života iako sam potpisao papire za razvod!

377

Slobodan Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar potpisali su papire za rastavu braka, koji su predati sudu 13. jula u prisustvu zajedničkog advokata Vićentija Darijevića, ali pjevač ne gubi nadu da bi mogao da se pomiri sa suprugom. Kako saznajemo, Slobodan je nakon sastanka sa advokatom zamolio Kristinu da nasamo porazgovaraju o svemu i tom prilikom joj otkrio svoja osjećanja i pokajanje.

Naime, Sloba je više puta isticao da želi više od svega da razgovara sa Kijom i da reše neke stvari daleko od očiju javnosti. Takođe, rekao je da mu papir ništa ne znači i da će pričati s njom i nakon potpisivanja zahtjeva za razvod braka. Kako izvor navodi, ta želja mu se i ostvarila.

– Kako više nije mogao da izbjegava potpisivanje papira jer je prošlo previše vremena, a pritisak javnosti je bio sve veći, Sloba je prije nekoliko dana teška srca prihvatio da se sastane sa Kijom i advokatom, koji je na ručak došao sa papirima za razvod braka. Susret je bio prilično emotivan i oboje su imali suze u očima, vidjelo se da imaju tremu od onoga što slijedi. Advokat je pokušavao da ih oraspoloži, ali mu to nije polazilo za rukom. Sloba je uzdisao i sve vrijeme gledao svoju ženu, koja je izbjegavala njegov pogled – počinje priču naš izvor blizak ovom popularnom paru i nastavlja:

– Nakon mučnog potpisivanja papira, Slobodan je pokušao da neobavezno ćaska s njom, a onda ju je zamolio da se njih dvoje vide nasamo, bez advokata i bilo čijeg prisustva, i porazgovaraju o svemu. Kija se prvo nećkala, ali pošto je i ona željela da raščisti neke stvari s njim, pristala je da se nađu uskoro. Sloba ju je zvao i molio da se vide, a kada su seli da razgovaraju, Radanović se otvorio i počeo da priča. Činilo se kao da je tek tada izbacio iz sebe sve što mu je bilo na duši. Rekao joj je da nikada ni prema jednoj ženi neće osjećati ono što osjeća prema njoj i kako ga razdvojenost od nje ubija. Izvinio joj se za sve nedaće koje je doživjela od njega i od njegovih roditelja i obećao da će zauvijek biti tu za nju, bez obzira na to šta se u budućnosti bude odvijalo među njima. Oči su mu bile prepune suza i jedva je pričao. Molio ju je da još jednom razmisli i da mu još jednu priliku da se promijeni, da nastave tamo gdje su stali prije godinu dana. Rekao joj je doslovce: “Zauvijek ću te voljeti, u mojoj glavi ćeš zauvijek biti moja jedina žena. Razvod to ne može da promijeni”.

– Kristini je mnogo značilo što je Sloba napokon priznao koliko je loš bio prema njoj, ali mu je rekla da to nije dovoljno da bi se njemu vratila i da je previše povrijeđena – završava izvor.

Pobjednica “Zadruge” ostala je pri odluci da papiri za zahtjev za rastavu braka budu predati sudu, ali iako će zahtjev biti predat sudu na procesuiranje, isti uvijek može da se povuče i da se prekine proces, te, po svemu sudeći, za Slobu još uvijek ima nade.

Kontaktirali smo sa Kijom, koja nije željela da otkriva detalje njihovog razgovora.

– Napokon smo popričali. Detalje razgovora ne želim da iznosim u javnost, razumite me, to su neke stvari o kojima ni u “Zadruzi” nismo mogli da pričamo. Zadržaću ih samo za sebe, ali biću iskrena i reći ću da mi je značilo što je Sloba napokon priznao svoja osjećanja – rekla je novopečena pjevačica za Srpski telegraf.