Serija Zlatni dvori donijela joj slavu i modni uspjeh

224

Osim što je talentirana gumica, Katarina Baban, Ana iz “Zlatnih dvora“, privatna je poduzetnica i ima svoj modni brend. Modele prikazuje u svom showroomu koji je otvorila u Zagrebu.

Svoj je talent Katarina otkrila prije početka snimanja serije “Zlatni dvori”, ali mu se mogla posvetiti tek nakon završetka snimanja.“Trenutačno sam se potpuno tome posvetila. Jako me raduje rad na svakoj kolekciji. Mislila sam da ću se malo odmoriti kada završi snimanje, ali sam samo nastavila u istom luđačkom tempu. Očito sam osoba koja ne zna drukčije,“ izjavila je simpatična glumica za hrvatske medije. U seriji je također sklona umjetnosti, samo što je ovoga puta riječ o pjevanju. Možemo zaključiti kako talentiranu Katarinu umjetnost prati gdje god se okrene. Mnogi su pomislili da će se povući iz svijeta glume sada kada joj je krenulo u modnom svijetu.“Nikada. Gluma je ipak moja prva ljubav. Trudit ću se uvijek balansirati između glume i dizajna,“ tvrdi lijepa Osječanka.

I dok mi još uvijek uživamo u avanturama “Zlatnih dvora” na OBN TV svakog dana od 18 sati, Katarina uživa u uspomenama na snimanje serije i u svom modnom uspjehu.