PROZIVALI SU JE ŠTO NE PERE KOSU, GLEDATELJKA JE NAZVALA ŠTROKAVOM: Luna Đogani objasnila zašto svi misle da nije vodila računa o OSNOVNOJ HIGIJENI!

101

Luna Đogani je dok je učestvovala u rijalitiju često dobijala uvrede na račun lične higijene. O njoj su govorili da ne pere kosu, da je neuredna, pa čak i da se ne kupa, a gledateljka jedne emisije je Lunu pitala zašto je bila “štrokava” tokom trajanja rijalitija “Zadruga”.

Blogerka je dala svoj komentar na račun toga, i demantovala njene riječi.

“Dobro veče gospođo. Meni je žao što je ispalo da sam ja od svih bila najprljavija, najšrokavija, nisam vodila higijenu. Voljela bih da pitam druge učesnike da li sam bila takva. Bilo je štrokavih djevojaka, a nije se obraćala pažnja na njih”, rekla je Luna i dodala:

“Sve mogu da kažu, ali da sam štrokava, to nikako. Tamo smo imale neke stvari, a neke ne, što se tiče higijene. Bila mi je često prljava kosa, bila sam blijeda, vidjeli su mi se podočnjaci, slažem se, sve, ali meni se svaka sitnica zamjerala, samo da mi nađu nešto. Oni su samo gledali mene, zbog situacije koju sam uradila, a to je što sam bila sa oženjenim muškarcem”, izjavila je Đoganijeva u emisiji “Narod pita”.