NIJE JOJ PROBLEM ŠTO JE NA STUBU SRAMA: Luna pati zbog NEČEG DRUGOG!

133

Rijaliti “Zadruga” završen je prije skoro mjesec dana, a glavni akteri su i dalje u žiži interesovanja javnosti, ali se čini da je situacija nepromijenjena u odnosu na kraj ovog šou programa.

Ako je vjerovati njihovim riječima, Luna i Sloba više nisu zajedno, dok su se Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar razveli. A o trenutnoj situaciji govorila je Luna Đogani koja je sinoć sa ocem Gagijem Đoganijem, Markom Miljkovićem i Borom Santanom gostovala u emisiji “Narod pita”. Ona je najprije prokomentarisala sve one koji su podržavali Slobin i njen moralni posrtaj, a potom ih osuđivali:

– Sloba i ja smo uradili nešto nemoralno. Nije trebalo da to uradimo tako, u tim okolnostima. Nema opravdanja, ni on ni ja ne tražimo da nas neko pravda. Ali tu su bili ljudi koji su nas podržavali, koji su nam govorili da treba da budemo zajedno. Govorili su: “Brak im nije išao, nema tu ničega…”, a onda su se prali od te podrške nama. Probudili su se ujutru i shvatili da to nije moralno. To je, prema mom mišljenju, vrsta koristoljublja – istakla je Luna.

A ono što je sve iznenadilo je pitanje voditelja Ognjena Nestorovića o tome da li joj je teže što je na stubu srama ili to što je izgubila Slobu, a Luna je odmah odgovorila:

– Teško mi je što sam ostala bez Slobe, da je tu pored mene sjedila bih sada ponosna i nasmijana i poručila bih da se izvinjavam zbog svega, ali je vrijedilo je sve! – izjavila je Đoganijeva.