LUNA I MARKO O POLJUPCU IZ ZADRUGE NAKON KOJEG JE ŽURKA POSTALA PAKAO NA ZEMLJI: Htio sam da je pogledam u oči, da vidim da li je iskrena, I ONDA SE DOGODILO… (VIDEO)

148

Luna Đogani i Marko Miljković posebn osu se zbližili tokom poslednjih mesec dana u rijalitiju. Kako blogerka navodi, to nije imalo nikakve veze sa njenim tada već bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

“On je priznao da mu je smetalo to što sam bila pored Marka. Ja nisam sa njim sedela i pričala, nije to bilo zbog Slobe, dečko mi je prijao, volela sam da pričam sa njim tih poslednjih mesec dana, ali to veče smo oboje malo popili i on me pitao da li je to Slobi u inat, a nije bilo tako”, ispričala je Luna.

Marko je takođe dobio priliku da porazgovara o “posrnom trenutku”. Na to da li se između njih dogodio poljubac ili ne, rekao je:

“Ja sam ovo već iskomentarisao, ovo su nam puštali i u ‘Zadruzi’. Kako sam rekao tamo, tako mislim i ovdei. Pričali smo normalno i u jednom trenutku je ona meni nešto rekla, a ja sam hteo da je pogledam u oči da vidim da li je iskrena i pogledao sam je tako i onda je ispalo čudno kako je kamera snimila”, objašnjavajući gde je koja kamera te ko je gde od njih dvoje u tom trenutku gledao.

Međutim, pošto su demantovali poljubac, Gagi Đogani ponovo je svima “ubacio” crva sumnje, veoma jednostavnom rečenicom:

“Je l’ treba ja da kažem nešto? Treba da kažem istinu?”

Odmah posle toga rešio je da ćuti, te je javnost ponovo ostavljena da misli onako kako je sama i videla, bez obzira na to šta su bivši zadrugari rekli.