GLEDATELJKA UŽIVO OČITALA LUNI LEKCIJU IZ MORALA: Gagija nazvala NEPISMENIM I NEKULTURNIM, denseru pozlilo i pao sa STOLICE! NASTAO HAOS! (VIDEO)

328

Luna Đogani i njen otac Gagi Đogani žestoko su se posvađali sa gledateljkom, pale su teške riječi sa svih strana, a vrhunac je nastao kada je denser ustao, zaplesao, potom pao na pod.

Gledateljka je kritikovala Lunino ponašanje, njenu drskost i to što mnogo pije i psuje, što Gagi i Luna nisu mogli mirno da slušaju.

“Veliki problem je kako si se ponašala i kako si dobila tu svoju ljubav, na koji si je sprovodila. Mene ne zanima da li si ti Luna Đogani ili Marković, da li si Kija Kockar, ne zanima me. Ti si glorifikovala tu ljubav. Od momenta kada je gospođa od tvog ljubavnika ušla, trebalo je da kažeš: “Draga gospođo, ja volim vašeg muža, zaljubila sam se. Evo povući ću se dok ti ne riješiš”. Nažalost, ti si apsolutno sve pogrešno uradila. Toliko bahatosti, toliko drskosti, s kojom si ti mržnjom ti gledala tu ženu koja ti ništa nije uradila”, komentarisala je gledateljka.

“To je bilo obrnuto, ali nema veze”, dobacila je Luna.

“Ti pokazuješ nepoštovanje, nevaspitanje, prekidala si sve ko ti nije odgovarao. Kakvu ti poruku šalješ?! Ne govorim o preljubi, ja govorim o tvom ponašanju. Ti piješ, Luno, svađaš se, psuješ”, nabrajala je gledateljka, dok je Gagi Đogani izgubio živce i počeo da se vrpolji na stolici.

“Ja znam da ste vi nevaspitani”, dobio je denser odgovor.

“Pričate 10 minuta, bitno je da si ti vaspitana”, i Gagi nije mogao da ćuti.

“Ti si nepismen i nekulturni čovjek koji nije bio da izvede dijete na put. Zato mu se dijete bije, tuče”, nastavila je da vređa.

“Sram da me bude, jedino sam to radila. Presmiješni ste”, Luna je bila iznervirana riječima gledateljke.

“Ti si samo dijete dva člana jedne propale grupe. Ti ćeš ostati nekulturna, neobrazovana”, pričala je gledateljka, a onda je Đogani prvo ustao pa zaplesao, da bi mu potom “pozlilo” pa se srušio sa stolice.