DEFINITIVNO ĆE DOĆI DO POMIRENJA? LUNA I SLOBA SE SRELI NA ŽURKI NAKON ŠTO SE ONA VRATILA IZ GRČKE, evo kako su se ponašali kad su se ugledali!

587

Blogerka Luna Đogani vratila se iz Grčke, a prvo njene javno pojavljivanje nakon dvonedeljnog letovanja jeste na žurki lista ”Informer”.

Međutim, na istoj žurki se malo nakon Lune pojavio i pevač Slobodan Radanović, a svi pogledi bili su uprti upravo u bivše emotivne partnere koji su vezu započeli pred kamerama rijalitija ”Zadruga”. Ovom prilikom, popularna Pinkova zvezda istakla je da je dobila poziv od Lune da dođe na otvaranje njenog butika, a onda i objasnila zbog čega neće biti u prilici da se odazove njenom pozivu.

– Ništa ne očekujem, prići ću, javiću se normalno. Ja sam sa svima u korektnim odnosima, Čujemo se i okej smo. Sutra radim, pa neću doći na otvaranje butika, ali želim joj sve najbolje, da joj to uspe i da bude što uspešnija u tom poslu. Zvala me je na otvaranje, ja bih ispoštovao, ali nisam bila u mogućnosti – rekao je Sloba za Pink.rs.

Kada se na žurki susreo sa Lunom, Sloba se zaista i pozdravio srdačno sa njom.