KIJA I LUNA SLOŽNIJE NEGO IKAD: Sloba je krivac za sve, on je kukavica! Evo šta kažu o POMIRENJU sa njim! (VIDEO)

367

Luna Đogani i Kristina Kockar su u pabu porazgovarale sa Ognjenom Amidžićem iskreno o svom odnosu nakon svađe koja se dogodila tokom poslednje žurke, ali i o muškarcu koga su delile.

Dok se Đoganijeva izjasnila da joj je krivo što je uvrdila Kiju i da su rekle jedna drugoj šta imaju, Kija se samo smeškala govoreći da je jako tolerantna.

A glavni razlog njihovih svađa jeste Slobodan Radanović, za koga su se usaglasile da je on krivac što su obe na neki način povređene.

On jeste krivac, ali nismo ni nas dve bile drugarice, da na s je on posvađao. Ja sam tolerantna, neću da trujem sebe nekom mržnjom, lakše je meni tako – rekla je Kija.

Sloba je jedini krivac za sve. Meni je to jako sebično i ružno. Ne mislim da je loš čovek, ali jeste čovek koji se igra sa tuđim osećanjima. On jedno jutro ustane priča jednu priču, kaže da je završio, drugi dan dođe sa drugom pričom… On ne zna ko je, gde se nalazi i šta želi – saglasna je bila Luna sa Kijom.

On je ovde izgubljen. On je takva osoba, uvek je bežao od sukoba. Boji se odgovora drugih ljudi, boji se verbalnog sukoba. Mislim da se niko od nas neće družiti. Ja kada pričam sa njim, mi normalno pričamo, dugo se znamo. Ali mi ne pričamo ni o kakvom pomirenju. Potkači on mene sa nekom komunikacijom. Ne bih prešla preko toga. Mene i njega čeka ozbiljan razgovor kad izađemo. On je jedna kukavica, plaši se da ga ne osuđuju. Završiće ovih pet dana kao kukavica… – objasnila je Kockareva.



Ja samu sebe ne mogu da pogledam u ogledalo. On dečko dolazi svaki dan sa drugom pričom, konstantno laže. Što se tiče mene, ja ne vidim sebe pored takvog muškarca, on jeste kukavica. On nema ono da ustane i kaže šta treba da kaže. Ja sam devojka koja želi kraj sebe da ima gospodina, a on to što je ovde bio sigurno nije – rekla je Luna.

Ognjen je upitao obe ukućanke koju bi pesmu jedna drugoj naručile. Kija je kao iz topa rekla da bi to bila numera “Mala” koju izvodi grupa Zana i odmah zapevala “Mala, pazi kome si srce dala, taj ti nikad neće reći hvala. Luna se na ovo samo nasmejala, a iako nije mogla da se seti pesme koju bi posvetila njoj poželela joj je samo sreću i da se kloni od Slobe.

U pabu je vladala vrlo prijatna atmosfera. A o čemu su još Kija i Luna razgovarale sa Ognjenom pogledajte u narednom video-snimku.