Iznenada je prešla na Luninu stranu i naljutila Kijine fanove, a onim što je Rada Manojlović sada izjavila slijedi novi haos!

133

Rijaliti “Zadruga” obara sve rekorde gledanosti, a ne postoji osoba koja ne zna šta se u njemu dešava i ne komentariše. I javne ličnosti sa uživanjem prate najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, a Rada Manojlović je jedna od njih, te često iznosi svoje mišljenje koje se odnosi na pojedine učesnike.

Tako je ona pričala o svom izabraniku Harisu Berkoviću i otkrila kako su se upoznali, ali i šta bi uradila da je prevari.



– Meni se desila ljubav dok sam bila sa drugim u vezi i o tome sam javno pričala, ali sam momentalno raskidala te veze. Kada osjetim da mislim na drugog, taj sa kojim sam više za mene ne postoji. Harisu bih oči izvadila da izabere neku bivšu djevojku za bilo koje zajedničke poslove – kaže Rada i dodaje – Evo, na primjer, gledam u “Zadruzi” kako muškarci umiju da sjede na dvije stolice. Kija i Luna su tu žrtve, ali je ipak Luna najveća. Nekako mi je žao nje.

Podsjetimo, Luna Đogani je započela vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem u Zadruzi, a onda je u tamo ušla i njegova supruga Kija Kockar. U posljednjih nekoliko nedjelja svi pričaju o ovom ljubavnom trouglu, a ostaje nam da vidimo kako će se njihova situacija razriješiti.