TRENUTAK KOJI SU SVI ČEKALI: Kija i Sloba završili zajedno u krevetu, a onda… (VIDEO)

230

Jučer su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović proslavili godišnjicu braka i u to ime sinoć nešto malo prije ponoći su napustili “Zadrugu”. Veliki šef spremio im je mnoštvo iznenađenja, a jedno od njih je bilo to što su veče proveli sami u hotelu uz romantičnu večeru.

Nakon što su stigli u ljubavno gnijezdo, njih dvoje su prvo počeli da razgledaju sobu, a nakon toga su sjeli za sto i porazgovarali.

Sloba je ironično rekao da su to bili najljepših godinu dana u njegovom životu. Nakon ovoga oni su pričali o putovanjima na kojima su bili. Radanović je naglasio da mu je krivo što nije probao neke stvari u zemljama koje su posjetili dok mu je Kija samouvjereno rekla da to nije problem jer će biti još prilike da isprave tu grešku.



Nakon određenog vremena, bračni par je odlučio da legne da spava. Prva je otišla Kija, a ubrzo za njom i njen i dalje zakoniti muž, Sloba. Iako je bio svjestan da će Luni taj prizor teško pasti, nije mario te je bez problema legao pored svoje supruge.

Međutim, njih dvoje ipak nisu bili prisni. Kija je legla na svoju stranu, Slobodan na svoju, a poslije svega nekoliko minuta Radanović je uz obrazloženje da mu je vruće prešao na dvosjed gdje je i prespavao.

Svako je zauzeo svoju polovinu kreveta i nisu se približavali jedno drugom, a kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta: