16/05/2018 - 01:23


SANJA JE IMALA S*KS SA MATOROM, A NJENA MAJKA PRIZNAJE: Ne vjerujem u njihovu vezu, to je moje pravo! Sve je igra! (VIDEO)

 

Branka, mama u─Źesnice rijalitija Sanje Stankovi─ç, nije mogla da veruje kad su joj rekli ┼íta se dogodilo pred kamerama izme─Ĺu njene ─çerke Sanje Stankovi─ç i Jovane Tomi─ç Matore.

“Radila sam no─çnu smenu, nisam imala priliku da vidim tu scenu. Zate─Źena sam tom ve┼í─çu. Ne mogu da verujem da se to zaista dogodilo. Ni┼íta ne verujem dok ne vidim. Iskreno, iznena─Ĺena sam! Mogu da razumem da joj se desio seks sa nekim mu┼íkarcem posle izvesnog vremena, ipak je ona dugo vremena u rijalitiju, ali sa Jovanom nisam o─Źekivala nimalo”, priznala je Sanjina mama, a kada su joj objasnili da se seks ne vidi, ve─ç da se samo ─Źuju uzdasi, ona je dodala:

“Pa ako se ni┼íta ne vidi, onda ne mora da zna─Źi da se to desilo. Uzdasi nisu dovoljan dokaz da su bile intimne.”

Branka ne veruje da je ─çerka imala seks sa ┼żenom, a evo ┼íta misli o tome, ako se zaista desilo.

“Pa ┼íta ─çu da radim? Sigurno ne─çu da presko─Źim ogradu i da je pretu─Źem. Ona je odrasla osoba, zna ┼íta treba da radi. Ja ne verujem da se seks desio, jer i dalje mislim da ona i Jovana nisu u ljubavnoj vezi i da je to samo njihova igra. Dok Sanja ne iza─Ĺe i li─Źno mi prizna da je u vezi sa Jovanom, ja u to ne verujem. To je moje pravo”, poru─Źila je Sanjina mama.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ