OGLASILA SE O PRETUČENOJ KĆERKI! VAPAJ MAJKE MARIJE KULIĆ: Samo da Miljana to ne sazna… Da smo došli minut kasnije, NE BI BILO DOBRO

413

Najmlađa sestra trudne učesnice “Zadruge” Miljane Kulić, šesnaestogodišnja Ana, napadnuta je sinoć u stanu u kom je bila sa svojim društvom i tom prilikom zadobila povrede glave, zbog čega je izgubila mnogo krvi.

Majka Marija je potvrdila da se ovaj nemili događaj dogodio.

“Jeste, ona je sinoć sedela sa društvom u jednom stanu i odjednom je tu uletela ta devojka koja ima 19 godina, starija je od Ane i koja je tu došla sa majkom. Vrata od stana su bila otključana. Ona ju je udarila u glavu pikslom i Ana je izgubila mnogo krvi. Ona sada spava, a posle treba da odemo kod lekara da vidimo da li treba da primi još neku vakcinu”, izjavila je ona uznemireno.

Kaže da ne bi bilo dobro da je stigla u Hitnu samo minut kasnije.

“Mnogo krvi je izgubila, pogođen joj je neki nerv i skroz je bila krvava kad sam je videla. Ja sam se zabrinula i pitala sam doktora da li treba da joj nadokande tu izgubljenu krv. Ona ima dugu kosu i skroz je bila krvava i provela je četiri sata u Hitnoj i lekar mi je rekao da je došla samo minut kasnije, ne bi bilo dobro. Mi smo pretrnuli od straha zbog svega i ne bismo voleli da Miljana to sazna, jer je trudna, pa da se ne potresa”, rekla je majka.

Marija je istakla kako ovo nije prvi put da ta devojka ispoljava agresivno ponašanje.

“Posle sam se ja čula sa ocem od jednog momka iz Aninog društva koji je bio sa tom devojkom u vezi i on mi je rekao da je ta devojka i kod njih tako uletela kad su raskinuli i napravila haos u stanu. Taj čovek mi kaže da je oni tad nisu prijavili i sad se kaje što nisu, jer možda do ovoga ne bi došlo”, zaključila je ona.