27/05/2018 - 01:59


KIJA I SLOBA SE ZVANIČNO POMIRILI?! Kockareva uzbuđeno poručila: OBNOVIĆEMO ZAVJETE! (VIDEO)

 

Prethodne noći, u “Zadruzi” je proslavljen rođendan Kristine Kije Kockar. Njen suprug, Slobodan Radanović sa oduševljenjem je prisustvovao žurki i tokom cijele noći se nije odvojio od svoje zakonite žene.

Poslije nekoliko sati, oni su provod nastavili na bazenu a tom prilikom Kija i Sloba su se mazili i držali za ruke, što je bio definitivno dokaz da su supružnici zakopali ratne sjekire i rešili da svom braku daju još jednu šansu.

Danas su Kija i Ana Korać razgovarale o minulim događajima i tom prilikom, Kockareva je potvrdila da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

– Ma samo da se pravi slavlje, obnovićemo zavjete – poručila je Kija oduševljeno svojim cimerima.

Ana je svojoj rijaliti prijateljici prepričala šta se prethodne noći događalo sa Lunom Đogani, sa kojom je Sloba prevario Kiju.– Pitala me je da li ste se mazili. Rekla sam joj da ste se držali i za ruke, onda mi je rekla “Idem malo da spavam”, ja sam samo realna. Na tvojoj sam strani ali… Da sam ja u njenoj situaciji i da to vidim, rekla bih mu, ne da mi se ne obraća nego… Ona to ne vidi jer je zaljubljena. Rekla sam joj “Možda neće da te povrijedi” ona ništa, ćuti – ispričala je Koraćeva.

Kristina i Ana su nastavile da razgovaraju o Slobi a Kija je u nekoliko navrata navela da će morati dobro da razmisle i da se dogovore šta će nadalje raditi kako bi prebrodili sve probleme na koje su naišli.

Kompletan razgovor Kockareve i Ane pogledajte u snimcima ispod:

 
POVEZANO