Anabela o Luni i Slobi: Luna ga ništa nije natjerala, sam se izjasnio!

376

Anabela Atijas je gostujući u studiju televizije “Pink” govorila o aktuelnosti iz svijeta “Zadruge”. U jednom trenutku, stala je u odbranu Slobe Radanovića, dečka njene kćerke Lune Đogani.

– Ni malo mu nije lako. Nalazi se između dvije vatre. Mora da hendluje, da ispadne fer prema ženi koju je javno povrijedio i prema djevojci koju je javno izabrao. Prvo ja od njega očekujem da zaštiti Lunu… Ja zaista mogu da, kada je u pitanju moja kćerka, da pričam sa 100 odsto sigurnošću da je iskrena do kosti i da podržavam njen izbor, ljubav, ma koliko to ljudi osuđivali – rekla je Anabela.

Na pitanje da li je lakše Slobi ili Lune, Anabela je rekla.

– Ajde opet da budem objektivna, da izuzmem ikako situaciju da se radi o mojoj kćerki. Koja mlada djevojka, prije svega, može da natjera muškarca da ode s njom ako on to neće, pod brojem jedan. Pod brojem dva, i ta djevojka koja je bila izabrana od strane muškarca očekuje da njen muškarac postavi stvari na svoje mjesto. Automatski, šta sam ja kriva. Prvo te nisam natjerala, sam si se izjasnio. Treće, hoću da me zaštitiš oko cijele priče. To svaka žena očekuje od svog muškarca, da li je ljubavnica, bivša žena, buduća, djevojka, šta god… – ispričala je, između ostalog Anabela.

Telegraf.rs