Povukao se sa estrade, a njegov prvi potez po povratku iznenadio mnoge! 

322

Jedan od najomiljenih pjevača djevojaka svojevremeno je bio Bojan Marović.Skoro da nije bilo djevojke koja nije padala na njegov šarm i balade, koje je sa toliko emocija pjevao.I taman kada je bio jedan od najpopularnijih, odlučio je da se povuče i odmori od svega.

Prije par mjeseci je najavio svoj povratak i novu pjesmu, koja bi trebala uskoro da se pojavi, a gest koji je napravio za dan žena, mnoge je iznenadio.

Naime, Marović je dobio ponudu, da za dan žena održi koncert u Domu Omladine u Beogradu i pristao.Iako je ovo mnoge iznenadilo, prvenstveno što je bilo jako malo vremena za reklamu, a on neko ko je napravio pauzu u karijeri, na iznenađenje mnogih Bojan je uspio da do poslednjeg mjesta napuni pomenuti prostor i napravi odličnu atmosferu.

Ovo mu je sigurno dalo vjetar u leđa, pa će nadamo se ubrzati rad na novoj pesmi, za koju mnogi tvrde da će nadmašiti njegov najveći hit u karijeri „Tebi je lako“.

Pretpostavljate da su na ovom koncertu većinu publike činile djevojke, a kako je bilo na istom, pogledajte na fotografijama.