13/03/2018 - 01:59


Merlinova kćerka se NIKAD ne pojavljuje u javnosti, studirala je na prestižnom svjetskom univerzitetu, a evo KAKO izgleda

 

Dino Merlin je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih pevača na Balkanu. On je karijeru gradio isključivo kvalitetnom muzikom, retko kada bivajući u centru skandala.

Merlin važi i za porodičnog čoveka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe. No, u nekoliko navrata je ipak govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

Dino Merlin retko za medije govori o svojoj deci i njihovim uspesima, no jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vredna devojka.– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija.

Evo kako izgleda Merlinova ćerka, koju on toliko hvali:

 
POVEZANO