LUNA TRAŽILA OD PRODUKCIJE ZADRUGE DA HITNO POŠALJE NOVAC MAJCI: Gagi Đogani otkrio šta se krije iza toga i iskritikovao ćerku!

104

Istakavši da je njenoj majci potreban novac, Luna je tražila od produkcije da joj pošalju deo njenog honorara.

Pošto je ovaj njen gest iznenadio javnost, budući da Anabela živi u izobilju kraj svog supruga Andreja, oglasio se Lunin tata, inače Anabelin bivši muž, denser Gagi Đogani i pojasnio ovu situaciju.

– Ne bih da komentarišem, to nije istina. Anabela radi, ima sve, ne verujem da je došlo do toga. Mislim da Luna ponekad preteruje i to joj jedino zameram, jer priča nešto što i ne treba da priča. Mislim da je ispričala tri života koja treba da ostavi za sebe. I to što priča mislim da preteruje, kao na primer da Anabela nema novca. Ona vozi džip, imaju tri auta, šalje joj garderobu redovno, tu smo, pomažemo… Jednostavno to nije tako. Kao što nije istina i za neke druge stvari – objasnio je Gagi.

Luna je više puta do sada u rijalitiju pričala i o tome da je Gagi bio nasilan prema Anabeli kada su bili u braku. I za ove Lunine izjave kaže da su preuveličane.

– Ona više ne zna ni šta treba da kaže. Sve što je iz privatnosti ona je iznela u javnost. To joj jedino zameram što preuveličava – rekao je Gagi.