13/02/2018 - 03:01


Prvi put u Zadruzi! Veliki šef odabrao novog vođu, Teodora se najviše obradovala, a Mića poludio! (VIDEO)

 

Zadrugu prošle noći niko od učesnika nije napustio, što do sada nije bila praksa. Naime, nakon duela između Žiže Stojanović i Baneta Čolaka pobedu je odneo Bane. Međutim, Veliki šef je ipak doneo odluku da Žiža ostane, nakon njene molbe da ipak ne napusti rijaliti.

Kada su se zadrugari okupili oko stola Vojke je pročitao pismo i obavestio ih ko je novi vođa. Budući da niko od učesnika nije izbačen, po prvi put je Veliki šef odabrao gazdu.

– Dragi zadrugari, s ozirom na to da je Veliki šef sinoć doneo veliku odluku i da je Žiža nastavila takmičenje, nephodno je da vas obavestimo ko će ove biti ovonedeljni vođa. Pošto niko nije izbačen pa samim tim nije imao ko da odluči ko će biti ovonedeljni vođa mi smo doneli tu odluku. Jedan od vas se pokazao kao najbolji zadrugar koji vredno brine o životinjama, koji bez kukanja i zadnjih namera redovno odlazi na farmu čisti oko životinja, hrani ih, muze kravu, osim toga, ta osoba je pokazala da joj nista nije teško, da brine o Zadruzi kao o svojoj kući, da vredno radi i sa mnogo elana brine o čistoći. Zbog svega navedenog doneli smo odluku da Goca bude ovonedeljni vođa – navodi se u pismu Velikog šefa.

– Šta da vam kažem, hvala puno produkciji što mi je dala poverenje ove nedelje da ja vodim. Mislim da će ova nedelja biti dobra, da ćemo svi da radimo i da budemo vredni. Potrudićemo se da sve uradimo kako valja i videćemo šta će biti – sa oduševljenjem se obratila Goca.

– Hoću ku**c da radim – rekao je Lepi Mića, a Goca je rekla da će on biti pošteđen.

Pogledajte imenovanje novog vođe:

 
POVEZANO