13/02/2018 - 01:47


MIKI I SLOBA SE DOGOVORILI KAKO DA LUNA BUDE PRVO MJESTO: Sloba sprema bjekstvo?!

 

Toliko je zaljubljen u blogerku da ┼żeli da joj ustupi prvo mjesto u rijalitiju? Veoma velikodu┼íno. Kao iskusni rijaliti igra─Ź Miki ─Éuri─Źi─ç rije┼íio je da posavjetuje kolegu kako da se postavi nakon izlaska iz “Zadruge” kao i kako treba da postupi do kraja ┼íou programa.

P─Źelar iz Kupinova rekao je Slobi da ne propu┼íta nijednu tezgu poslije izlaska, bez obzira na to koliko bila pla─çena. Tako─Ĺe ga je savjetovao da on treba na neki na─Źin da pobjegne iz “Zadruge” da bi Luna pobijedila. U suprotnom, mogu da im se rasplinu glasovi.

– Vidi ti, ne┼íto napravi, neko s*anje, ili mo┼żda da se razboli┼í i da te izbace, da ona ostane sama, a ti onda reci svojima da glasaju za nju, da ona pobijedi. Bojim se da ─çe da vam se rasplinu glasovi, ina─Źe. A vi ste zaslu┼żili pobjedu najvi┼íe! Pa, majmune, ti si dva puta ruku polomio! Ja ─çu predlo┼żiti da se vas dvoje takmi─Źite kao par, da se glasa za Slobu i Lunu zajedno, a ne pojedina─Źno. Buni─çe se mnogi, ali ┼íta me briga! – rekao je Miki.

Njima se tokom razgovora priklju─Źila i Luna, koja nije ni slutila kakvi se planovi i savjeti kuju, a Sloba i Miki nisu joj ni┼íta ni otkrili.

 

(Alo.rs)

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ