LUNA U ZADRUZI MJESEČNO ZARADI VIŠE NEGO HIRURG: Otkriveno koliko je plaćena!

121

Produkcija „Zadruge“ povećala je za 200 eura nedjeljni honorar Luni Đogani zato što je znatno doprinijela gledanosti rijalitija. Tako će ona ubuduće sedmično sarađivati 800, umjesto dosadašnjih 600 eura, saznaje Kurir! Ako će se nekome na kraju isplatiti sva poniženja, svađe, tuče, preljube i spletke pred kamerama, bez sumnje će to biti nasljednica dinastije Đogani, koja je u rijalitiju započela vezu s oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

Ono što je Luna uradila za „Zadrugu“ vrlo brzo su prepoznali gledaoci, kojima je blogerka postala glavni favorit, ali i producenti, tako što su je pošteno novčano nagradili za trud. Prema saznanjima, Luna je jedina učesnica koja je prošle nedjelje potpisala novi ugovor na zahtjev produkcije.

Ostaje do kraja

– Luna je pojedinačno najviše doprinijela da gledanost „Zadruge“ bude u samom vrhu i red je bio da bude nagrađena za to. Ona je, prema prvobitnom ugovoru, bila među učesnicima koji su bili srednje plaćeni – 600 eura nedjeljno. Zato smo prošlog petka s njom potpisali novi ugovor kojim joj honorar povećan za još 200 eura na nedjeljnom nivou – kaže naš izvor blizak produkciji.

Za 21 nedjelju, koliko je prošlo od početka rijalitija, Đoganijeva je zaradila 12.600 eura, ali pošto će rijaliti trajati do kraja maja, Luna će imati priliku da inkasira mnogo više.

Još 18 nedjelja

– Do završetka „Zadruge“ ostalo je još 18 nedjelja, što znači da će ona moći da zaradi još 14.400 eura ukoliko ostane do finala. Ukupno bi samo od nedjeljnih honorara njena zarada bila čak 27.000 eura. Zasad, Luna je među tri takmičara koji imaju najviše šanse da osvoje prvo mjesto. Ako se to dogodi, njoj neće biti isplaćeni nedjeljni honorari, već samo glavna nagrada od 50.000 eura – rekao je naš sagovornik.

(Kurir)