(FOTO) SVI JOJ ŽELE BRZ OPORAVAK: Maja Berović završila na infuziji, a evo zbog čega se izvinila fanovima!

294

Pjevačica je preko društvenim mreža obavestila publiku o svom stanju, zbog kog je završila na infuziji, ali im se i izvinila.
Maja Berović je objavila fotografiju na Instagramu uz koju je napisala i poruku za svoje verne fanove.

Ona je morala da primi infuziju, pa je otkrila da je pjevala pod visokom temperaturom, ali i još nešta.

“Dragi moji….želim da se obratim svima vama koji ste bili na mojim nastupima zadnji vikend. Zbog jakog virusa koji me je zadesio u cetvrtak i zbog kojeg sam na infuziji posljednja dva dana, kako bih ispoštovala nastupe koji su ugovoreni i kako bih ispoštovala prvenstvo vas, nisam bila u mogućnosti ovaj vikend u potpunosti pjevati uživo, nego sam pola nastupa tačnije svoje pjesme otpevala na plejbek, pod visokom temperaturom… Znam da ste to primijetili, jer ste navikli na moju energiju i vrlo dobro znate kako je to kada je sve uživo!”, započela je Maja i dodala:

“Izvinjavam se svima koji su bili na nastupu sinoć koji smo morali malo skratiti i nadam se da do ovakve situacije nikada više neće doći! I objećavam vam da ću se slijedeći put potruditi da napravim najbolju žurku na kojoj ste bili… Želim da vam kažem da je poštovanje prema Vama jedini razlog zbog kog sam pristala da odradim ovaj vikend improvizovano, kako vas ne bih izneverila i hvala vam na razumevanju…..Volim vas”, napisala je Maja, a fanovi su joj poželeli da se što brže oporavi.