25/01/2018 - 15:54


Poznati pjevač priježiveo metak u potiljak! 

 

Vijest koja se brzinom svjetlosti raširila estradom je da je poznati pjevač priježiveo atentat, tačnije metak u potiljak.

Reklo bi se da ovakve stvari u stvarnom životu malo njih priježivi, ali Slaven Đukanović je imao sreću da se ovakva scena odigrala na snimanju spota, a ne u stvarnom životu.

„Bilo je milion poziva poslijevijesti da sam dobio metak u potiljak, jer videvši naslov, mnogi nisu obratili pažnju da se radi o snimanju spota, pa su me ljudi zvali da pitaju jesam li dobro i da li mi nešta treba.Kada sam im objasnio o čemu se zapravo radi, rekao sam im da obavezno pogledaju spot, za novu pjesmu, koja nosi baš takav naslov „Metak u potiljak“, odakle je i nastala ideja za snimanje takvog spota i da mi poslijetoga obavezno jave kako im se isti sviđa, kao i pjesma.Sve je pod kontrolom i nema mjesta za brigu“-naveo nam je Slaven.

Ovaj crnogorski pjevač, koja poistovećuju sa Acom Lukasom i zovu ga crnogorski Lukas, krupnim koracima grabi ka vrhu estrade, a za spot koji je snimio, kažu da je jedan od najskupljih ostvarenja na našem prostoru.Kada je pjesma u pitanju, ona polako ali sigurno pronalazi put do publike i u mnogim klubovima je već na repertoaru.

 
POVEZANO