02/01/2018 - 17:28


Na njegovim nastupima je provod zagarantovan!

 

Kako god neki mislili da je lako biti pjevač u današnje vrijeme, to nije ni malo lako zanimanje, jer u moru pjevača koji se pojavljuju skoro svakodnevno, teško je naći svoje mjesto i biti dobar u tome.

Jedan od onih koji je uspio u tome je svakako Slaven Đukanović, za koga već neko vrijeme vlada mišljenje da je naslednik Ace Lukasa i baš tako ga i zovu u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, crnogorski Lukas.

Kakve žurke na svojim nastupima pravi Slaven, najbolje znaju oni koji su bili na nekom od njegovih mnogobrojnih nastupa, a jedna odlična žurka se desila za doček Nove godine u Budvi, tačnije u klubu „Opera Yaz“, gdje mnogi nisu mogli da uđu, jer su rezervacije bile odavno popunjene.

Cijelo veče Slaven je držao atmosferu na vrhuncu, a oni najizdržljiviji su ostali do ranih jutarnjih sati.Odmah nakon toga, Slaven je nastavio sa redovnim nastupima koji su već mjesecima unazad zakazani, pa će se publika sa njim ovih dana družiti u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i mnogim drugim gradovima, koje ovaj sve poznatiji pjevač osvaja iz vikenda u vikend.

Kako je bilo za doček uz Slavena Đukanovića, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama:

 
POVEZANO