BOŽE, TRAGEDIJA… “Krijemo od Divne da je…“ Njena majka i sestra otkrile STRAŠNU istinu!

121

Porodica Divne DNK krije od učesnice Zadruge tešku porodičnu dramu koja se odvija dok je ona u rijalitiju. Kao to je poznato, socijalna služba je Divni odduzela dvogodišnju kćerku Kristinu i smjestila je u hraniteljsku porodicu.

Učesnicu Zadruge nedavno su posjetile majka Milijada i sestra Milica, koje su je lagale da je nasljednica i dalje njihovom domu, i da stalno pita kad će se Divna vratiti kući.

Milanovićeva, čim je vidjela majku i sestru, pitala je, kako navodi Kurir, prvo za muža Marka Kocića koji je zbog nasilja izbačen iz rijalitija, zatim za oca Tomu, i tek onda za svoje dijete.

– Kako je Marko? Šta on radi? Je l` dobar? Ne vara me? Ne dovodi ljubavnice kući? Čuje li se s majkom? Kako je tata? – “sipala“ je Divna pitanja.

Tek kad je dobila odgovore na ta pitanja, Divna je nastavila:

– Kako je Kristina? Igra li se? Da li pita za mene?

Milanovićeva je, kako se navodi, dobila lažan majčin odgovor:

– Eno je kod kuće, dobra je. Pita stalno za mamu, deda joj je najviše posvećen. I Marko dolazi da je vidi. Nemoj ništa da brineš.

Na to se i sestra nadovezala:

– Super je Kristina. Mnogo je dobra. Jedva čekamo da dođeš kući.

Divnina mlađa sestra je u izjavi za dnevni list potvrdila da od učesnice rijalitija kriju strašnu istinu:

– Odlučili smo da ne kažemo Divni za dijete. Za nju je najbolje da ništa ne zna dok ne izađe napolje. Ovako bi samo brinula, bila bi nervozna. Mnogo bi se potresla, a to nije dobro za nju. U bijesu bi možda naudila nekom u rijalitiju. Kada dođe kući ispričaćemo joj sve, pa će otići po svoje dijete. Kad se već bori na televiziji, nek se bori do kraja.
(Kurir)