21/01/2018 - 13:48


“A gdje si sad” pjesma koja osvaja na prvu!!

 

 

Damir Memi┼íevi─ç poznatiji pod nadimkom Damme je momak koji je porjeklom iz Br─Źkog, ali kako sam ka┼że u razgovoru sa nama danas ┼żivi na relaciji Be─Ź -Seattle Washington ( USA ).

 

Ovaj momak je do sad snimio nekoliko pjesam koje su izrazito dobro prihva─çene kod publike,a pogtovo njegove dvije pjesme pod nazivom “adresa” i┬á “burma” koje sam ka┼że┬á su jako dobro slu┼íane kod na┼íe publike u USA.

Damir je ovih dana izbacio i novu pjesmu pod nazivom “a gdje si sad” koja je na prvo slu┼íanje kako bi kod nas rekli te┼íki narodnjak i kao takva sigurno ─çe biti dobro prihva─çene i slu┼íana.

Pjesma kao ┼íto smo rekli┬á nosi naziv “a gdje si sad” i kao ┼íto sam Damir re─Źe mnogo emocija je u ovoj pjesmi, te smo sigurni da ─çe se mnogi prona─çi u njoj.

Tekst za ovu pjesmu pisao je ┼áekib Kalaba, aran┼żman┬á uradio Ajdo studio Be─Ź, gitaru odsvirao Daca,a u ulozi prate─çeg vokala na┼íla se Danijela Dana Vi─Źkovi─ç.

Tako─Ĺer za kraj razgovora nam je otkrio da krajm┬á marta o─Źekujemo┬á pjesmu “crna ┼żeno”┬á koja ─çe ne sumljivo na trud i ekipu koja je radila na njoj biti sigurno hit.

Pjesmu crna ┼żeno koja izlazi krajm marta podpisuje Zijad Huri─ç Zike, aran┼żman uradio Osman Suljkanovi─ç, muziku Jasmin ┼áalaka, Mix Pedja Hasi─ç. Crna ┼żeno je pjesma za koju je┬á spot radio MC studio BN, glavna izdava─Źka ku─ça BN Music.

Dok┬á ─Źekamo promociju┬á pjesme crna ┼żeno, poslu┼íajte pjesmu┬á “a gdje si sad” koja je iza┼íla ovih dana.

 

 

Jasmin.T/E-Turneja.com

 
POVEZANO

Nema povezanih vijesti!

 
 
 
ÔťĽ